top of page
  • Foto van schrijverIris

COMNOW M5

Binnen de opleiding communicatie heb je na het eerste jaar meer vrijheid om jouw studieroute zelf in te delen. Heb je in het eerste jaar je P gehaald? Dan mag na M3 (zie andere blog post) in het tweede jaar stage lopen. Niet? Dan doe je dit in het derde jaar. In plaats van stage volg je dan M5. Dit houdt in dat je 20 weken werk in het leerbedrijf van de opleiding communicatie.


Het team en opdrachten

Tijdens M5 werk je in projectgroepen van ongeveer 8 personen. Dit zijn andere studenten uit het tweede jaar, maar die niet perse in dezelfde klas zitten. Met drie groep krijg je minimaal 10 opdrachten toegewezen. Dit zijn opdrachten die bij het leerbedrijf binnen zijn gekomen en elk halfjaar de mogelijkheid hebben om opgepakt te worden.


De opdrachten

Alle opdrachten die we kregen, hebben we vervolgens onder de groep verdeeld. Op die manier had iedereen 3 á 4 opdrachten om aan te werken en dit telkens in een andere opstelling. De opdrachten waar ik aan heb gewerkt zijn: het opzetten van een campagne voor de gemeente Nunspeet, het uitvoeren van een interne analyse + een advies geven + het maken van een huisstijlhandboek en het uitvoeren van een social media analyse + een advies geven.


De huisstijl voor de campagne en een glimp van de toekomstige Instagrampagina voor de campagne is hier te zien.

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
  • Black LinkedIn Icon
bottom of page